These Ways vant pris for beste design

by Jun 1, 2022

Årets største prisutdeling innen design på Vestlandet, SRF Kuben ble en skikkelig fin fest. Vi er utrolig ydmyke for at vi vant to priser og hadde fire nominasjoner. Men best av alt var det å endelig kunne være sosial med hele bransjen igjen.

Kaya Meby Steen mottok prisen på vegne av teamet hos These Ways og arbeidet med MODI – App for ungdom med angst.

MODI Ungdom med angst

Vi ble veldig stolte da prosjektet vi har utført for Bergen Kommune, og ungdom med angst vant beste arbeid i kategorien Tjenestedesign. Her jobbet vi tett med Youwell. I tillegg vant vi prisen for årets nykommer for egen webside og profil. Og så fikk vi tre nominasjonerfor arbeid vårt med Bara Appen i samarbeid med Sonat. Dette i kategoriene Beste App, Tjenestedesign og Folkets pris.

Les mer Om MODI- Appen her
Team: Kaya Meby Steen, tjenestedesigner
Julie Olssøn, UX designer
Hogne Gjersvik, prosjektleder

Les mer om Bara Eiendoms appen her
Team: Jacob Lysgaard – Design lead
Thomas Ellingsen Tech lead
Hogne Gjersvik, prosjektleder

Oversikt over alle vinneren ser du her

Hele flokken i These Ways på scenen for å ta i mot prisen for beste nykommer.