Vi ønsker Julie velkommen

by Dec 7, 2020

Julie Olssøn har alltid vært glad i å lage ting, og motiveres av å løse små eller store problemer. Ingenting er mer frustrerende for Julie enn når digitale tjenester ikke fungerer slik de burde. Ikke rart at hun da drives av å skape gode brukeropplevelser med wow-øyeblikk.

Julie sin bakgrunn er blant annet en mastergrad i industridesign fra Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo. Her jobbet hun hovedsaklig med prosjekter innenfor tjenestedesign. De siste åtte årene har hun jobbet med brukeropplevelse og tjenesteutvikling innenfor kraftbransjen. Først og fremst med design av brukersentrerte grensesnitt, men også litt grafisk design, markedsføring og visuell identitet.

” Jeg ønsket å bli en del av flokken i These Ways fordi jeg så en skikkelig hyggelig gjeng som holder et høyt faglig nivå. Det er en bedrift som har valgt en inkluderende organiseringsmodell med flat struktur og likeverdige partnere.”

I 2020 pakket Julie med seg mann, barn og hund og flyttet til Askøy for å ta fatt på enda et oppussingsprosjekt. Når hun ikke driver med design eller huslige prosjekter, trives hun best utendørs, gjerne til havs eller fjells. I These Ways får hun muligheten til å jobbe med innovative prosjekter innenfor både tjenestedesign og UX. Selvsagt alltid basert på solid innsikt og fokus på å løse riktig problem. Velkommen Julie, vi gleder oss til reisen 🙂