Vi ønsker Julie velkommen

by | Dec 7, 2020

Julie Olssøn har alltid vært glad i å lage ting, og motiveres av å løse små eller store problemer. Ingenting er mer frustrerende for Julie enn når digitale tjenester ikke fungerer slik de burde. Ikke rart at hun da drives av å skape gode brukeropplevelser med wow-øyeblikk.

Julie sin bakgrunn er blant annet en mastergrad i industridesign fra Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo. Her jobbet hun hovedsaklig med prosjekter innenfor tjenestedesign. De siste åtte årene har hun jobbet med brukeropplevelse og tjenesteutvikling innenfor kraftbransjen. Først og fremst med design av brukersentrerte grensesnitt, men også litt grafisk design, markedsføring og visuell identitet.

” Jeg ønsket å bli en del av flokken i These Ways fordi jeg så en skikkelig hyggelig gjeng som holder et høyt faglig nivå. Det er en bedrift som har valgt en inkluderende organiseringsmodell med flat struktur og likeverdige partnere.”

I 2020 pakket Julie med seg mann, barn og hund og flyttet til Askøy for å ta fatt på enda et oppussingsprosjekt. Når hun ikke driver med design eller huslige prosjekter, trives hun best utendørs, gjerne til havs eller fjells. I These Ways får hun muligheten til å jobbe med innovative prosjekter innenfor både tjenestedesign og UX. Selvsagt alltid basert på solid innsikt og fokus på å løse riktig problem. Velkommen Julie, vi gleder oss til reisen 🙂

 

Våre arrangementer

Siste nytt

Fullt hus, nei skip – og radikalt engasjerende

Det var meget god stemning da designselskapet These Ways og teknologiselskapet Sonat kastet loss med hele Bergens havnæring parat på dekk og skipssekken full av disruptive dialoger. Bergen har gått inn i årets våryr-modus og solen titter akkurat nok frem til at vi...

Dypdykk under One Ocean Week!

I en tid preget av rask utvikling og miljømessige utfordringer, ser vi frem til flere kvantesprang innen innovasjon og bærekraft i havnæringene. Dette kommer tydelig til uttrykk under One Ocean Week når vår regions største selskaper entrer scenen. Sammen gjennomfører...

Skal vi holde deg oppdatert?