Jacob er på plass!

by | Nov 8, 2020

Jacob er på plass!

by Nov 8, 2020

Vi er glad for å kunngjøre det nyeste tilskuddet på stammen vår: Jacob Lysgaard!

Jacob er en prisvinnende designer med bredt engasjement i Norges designmiljø og dyp erfaring med metodikk og prosessorientert arbeid. Han var med å transformere reklamebyrået AlfGundersen til det nye AG& før han kom til oss, og var hos Design Region Bergen før det.

Skarpe øyne kjenner igjen navnet fra flere av de sterkeste visuelle merkevarene i Bergens kulturmiljø de siste 15 årene — men det er en bedre bevart hemmelighet at Jacob også har stått bak en tykk bunke kommersielle brukeropplevelser. For kunder som TV2, Festspillene i Bergen, Premier League, Altibox, Obos, ScaleAQ og Bergen Kommune har han etter hvert gjort innsikt om til unike brukeropplevelser på alle tenkelige flater.

Jacob sier han forelsket seg i These Ways for fokuset på metodikk og grundige prosesser. «Det handler jo om å forstå problemet før man lager løsningen — i These Ways har de forstått viktigheten av produkter som vet hvilket problem de løser.»

 

Med mange interesser og overlappende fagmiljøer, blir tverrfaglighet en viktig del av erfaringen hans. Vi kjemper jo imot silo-tenking og for å tenke på brukerne som komplekse, levende mennesker! For Jacob selv er musikk et viktig bindeledd, og han er selv en aktiv utøver. Sjekk ut dette DJ-settet på Rinse FM i Paris for eksempel!

I These Ways skal Jacob få bryne metodikken sin på mange slags kunder og brukere. Først ut er et prosjekt der vi skal bedre arbeidshverdagen til alle ansatte på tvers av mange forskjellige bedrifter — vi gleder oss!

Våre arrangementer

Siste nytt

Møt Linda, flokkens nyeste tilskudd i Oslo

Linda Haugen er det tredje medlemmet av Oslo-flokken. Hun er en samfunnsengasjert designpotet som trives best under UX-hatten. Linda har jobbet mange år i mediebransjen, først som journalist og senere som designer og fagansvarlig.  – Da jeg fikk høre om UX, som...

Fullt hus, nei skip – og radikalt engasjerende

Det var meget god stemning da designselskapet These Ways og teknologiselskapet Sonat kastet loss med hele Bergens havnæring parat på dekk og skipssekken full av disruptive dialoger. Bergen har gått inn i årets våryr-modus og solen titter akkurat nok frem til at vi...

Skal vi holde deg oppdatert?