Her vil jeg jobbe!

by Feb 15, 2021

Da Kaya hørte om These Ways høsten 2019, fikk hun et WOW-øyeblikk. Kombinasjonen av kreativitet, innovasjon og menneskemøter, appellerte til en problemløser. These Ways skilte seg ut, tikket alle boksene for drømmejobben, og satte startskuddet for studier i Design Thinking. Nå går Kaya inn for landing som Rakettkonsulent, et nytt tilbud for nyutdannede designere og innovatører hos These Ways. 

– Yes! Aha! Ja! NÅ skjønte jeg!
High five, hæla i taket, helt halleluja. Det blir ikke mer “HashtagDenFølelsen”, enn når noen løser et problem- og du er en del av prosessen!

– Kaya Meby Steen
Egen afterburner, check. Selvsagt en Yamaha MT09 SP

Vår nye rakettkonsulent er 34 år, har utdanning i journalistikk, pedagogikk, TV-produksjon og idrett, og har jobbet som journalist i over 10 år. De siste årene har hun kombinert frilansing med jobb som medielærer, hvor hun har undervist i tema som foto, film, journalistikk, grafisk design og markedsføring, i tillegg til entreprenørskap. Kaya har også jobbet med e-læring innen nyere medieteknologi for TV2 Skole.

– I journalistikk snakker vi om “naboenes historie”. Man kan alltid lære noe om, og av naboen, og These Ways byr på mange gode naboer. 

– Kaya Meby Steen

“The odd one out” 
Ingredienser som glede, kreativitet og ny læring er basisvarer i en kjekk jobb, men tilsetter man litt skrekkblandet fryd blir det magisk, mener Kaya, som sier livet er for kort til å henge i komfortsonen. Hun krysser fingrene for at læringskurven blir bratt, helst i kategorien svart løype, men har også tro på at hun, med sin ikke helt strømlinjeformede bakgrunn, kan bidra med nye perspektiv, høylytt latter og luftige ideer hos These Ways. 

– Jeg merket med en gang at Kaya ikke bare hadde et enormt potensiale. Hun kommer til å skli rett inn i miljøet vårt fra dag én.

– Hogne Gjersvik, daglig leder i These Ways

Krutt, karbon og crossfit 
I tråd med sin nye rolle som rakettkonsulent, handler Kayas fritidsaktiviteter også om takeoff, enten i form av raske ski, racersykkel eller rå hestekrefter. Når hun ikke fyrer for livet i hytta på Kvamskogen (les: telt med gardiner), eller bedriver lavterskel fjellklatring med kidsa, hender det at hun tar en spillejobb eller to med sin trofaste gitarist (ektemann). 

Kaya har som mål å prøve noe nytt hvert år, som skal kunne oppsummeres i “skummelt, ellevilt og lærerikt”. Prosjekt 2021 er fridykking; dypdykk i nye farvann – ikke helt ulikt konseptet rakettkonsulent. 

Bad Gastein, januar 2020- FØR corona 😂