Oppsummering fra vår Design Thinking konferanse

by Dec 16, 2022

Vår åpne fagdag 17. november trakk fult hus. De over 100 setene ble utrolig nok fylt og vi sitter tilbake med en rekke positive opplevelser som vi gjerne vil dele.

Vi fikk så mye gode tilbakmeldinger etter de 7 foredragene rundt temaet Design Thinking at vi nå setter opp en ny konferanse i 2023. Er du interessert så kan du melde deg på nå på Hoopla.

Vi ønsker å dele og være åpne med hele Bergen

Vi har det nedfelt i våre verdier at vi skal være den gode naboen. Både med kunder, jenten-i-gaten”, “konkurrenter” og hverandre. Det som derfor gleder meg mest er at en rekke studenter og relativt nyutdannede gjester satte stor pris på å få innsikt i hvordan vi i These Ways jobber. Dette gav dem inspirasjon og en dypere forståelse for hvordan bransjen fungerer og hvordan Design Thinking metodikken kan benyttes for å løse store problemer som opptar en leder.

“Takk for en flott fagdag sist uke. Det var spennende å få et innblikk i These Ways og prosjektene deres – og veldig kult å høre om hvordan dere startet studioet.

– Andreas Tjeldflaat, Framlab


Men hva er vel en designsamling uten litt fest? Etter foredragene ble det bobler, gøye samtaler og fyr i teltet i vårt design studio.


Gikk du glipp av konferansen?
Her er et kjapt tilbakeblikk på foredragene.