Hallvard Barca Hjetland valgte These Ways

by Dec 8, 2022

Årets julepresang kom tidlig i år. Hallvard Barca Hjetland starter som forretningsutvikler i These Ways. Og alle hjerter i flokken gleder seg.

Med bakgrunn som både leder og konsulent fra blant annet AVO Consulting og EY har Hallvard Barca Hjetland stablet opp et tårn av erfaring som skal bidra til at These Ways yrer og gror i årene fremover.

Waaaaait for it…
– Vi har ventet tålmodig på den siste brikken i puslespillet vårt som skal danne det komplette bildet på forretningsutvikling i These Ways. Og den fant vi med Hallvard, uttaler daglig leder Hogne Gjersvik.

– Vi var godt dekket innen Design Thinking og bærekraft med Monica Hannestad og meg selv på UX og tjenestedesign. Med Hallvard sitt fokus på strategi- og organisasjonsutvikling føler jeg at vi er optimalt sammenskrudd og klar for å vokse på alle tre områder parallelt de neste årene. Strategi, bærekraft og design.

Foto: Hallvard og Hogne har planen klar. Så itererer vi sikkert neste år.

Mennesker og forretning, hånd i hånd

Hallvard har lang fartstid som konsulent med en bred og mangfoldig erfaring innen fagområdene strategi, forretnings- og organisasjonsutvikling. Han passer veldig godt inn i rollen mellom beslutningstaker og utvikler, og gleder seg til å kunne jobbe i dette grensesnittet sammen med andre eksperter i These Ways.

– Flokken i These Ways har det alle beste grunnlaget for å skape tjenester og produkter man elsker å bruke. Det var her jeg ville inn og bidra, sier Hallvard.

I These Ways fant jeg et innovativt og sterk fagmiljø som også evner å ha et sterkt fokus på medmenneskene. Det tiltrakk meg veldig.

Hallvard Barca Hjetland

Ordning & reda

Hans lange erfaring som prosjektleder og evne til å tenke helhetlig rundt de problemstillinger han jobber med er egenskaper These Ways sine samarbeidspartnere garantert vil nyte godt av fremover. Som tidligere daglig leder i AVO Consulting Sverige har Hallvard grundig forståelse for både kunders og kollegaers behov og muligheter.

– Jeg er glad i å spille andre god og trives virkelig når jeg kan sette opp et team med kunden, meg selv og flere parter som løser riktig problemstilling på minst mulig tid.

Hallvard er en vanvittig ressurs og komplementerer oss både med både sin varme personlighet og faglige bakgrunn.

– Hogne Gjersvik

Småjoggemann på Nordnes

I hverdagen nyter Hallvard familielivet på Nordnes sammen med sin kone og to små barn. Hverdagen går med på å forsøke å skape noen eventyr og morsomme øyeblikk innimellom de praktiske gjøremålene.

– Gir du meg arena å få være barnslig og tullete på igjen, ja da tar jeg glatt den, sier Hallvard.

Foto: Hallvard med sin kjære Kristin

Ved siden av jobb og familie er det mange interesser som krangler om oppmerksomheten, men det som oftest vinner frem er fotballinteressen, matlaging og treningsøktene med innendørsfotball og Nordnes Småjoggelag. Sammen med Kristin er det å gå ut å spise god mat, gå på teater eller en opera forestilling aktiviteter han fort kan gå i bresjen for dersom besteforeldre eller snille tanter og onkler kan stille opp som barnevakt.

Det kommer med andre ord til å gå hett for seg i diskusjonen fremover. Hvem vinner ligaen av Tottenham eller Liverpool? Og klarer vi i gi kundene våre en strategi som er bærekraftig og designet med kundene i fokus?
Vi tror det blir vinn-vinn og gull uansett.