These Ways søker flere folk!

by | Apr 23, 2021

These Ways har en rekke spennende prosjekter klare for høsten og vi søker derfor flere flinke folk til flokken. For tiden ser vi etter:

Forretningsutvikler – med Design Thinking fokus
– Bidra til å doble årlige omsetning fra 15 til 30M innen 2023
– Jobbe som hands on team lead på egne prosjekter
– Bidra på rekruttering og strategi. Vi skal vokse fra 10 til 20 ansatte i Bergen de neste 12 månedene.

Agile Coach

Tjenestedesigner

Visuell designer

UX designer

Antropolog – Ph.d. med felterfaring

Rakettkonsulent
Les mer om vårt Rakettløp og møt Kaya som ble vår første rakett.

Søknad

Ta kontakt med Hogne Gjersvik, designer og daglig leder for å avtale en prat.
Mail: hogne@theseways.no
Mobil: 93 83 60 90
Evt. brevdue: Kan sendes til Grieg Gaarden 17.

webinar
Webinar om brukertesting

Fakta om These Ways AS  

These Ways AS ble startet i 2019 og er eid av de ansatte sammen med Sonat. Vi tror nemlig på akkurat DEG – og vil at du skal være med å forme These Ways fremover. Vi er allerede blitt 10 innovatører og forventer å vokse i tiden som kommer.

Visjons Workshop for Equinor

Fra vårt studio i Grieg-Gaarden leverer vi hele prosjekter, men vi tilbyr også utleie av konsulenter til din organisasjon. Vi jobber ofte tett sammen med våre søsterselskap Sonat og Youwell på helseløsninger som forbedrer hverdagen til pasienter og redder liv.

Basert på vårt Design Thinking rammeverk driver vi også frem prosjekter innen energi, finans, eiendom, media, og havrommet. Fellesnevneren er at vi hjelper våre kunder å definere deres nye forretningsstrategi og hvilke tjenester som skal støtte opp under denne. Vi hjelper også kundene våre til selv å bli innovasjonseksperter med fokus på kundeorientert produktutvikling.

Våre arrangementer

Siste nytt

Fullt hus, nei skip – og radikalt engasjerende

Det var meget god stemning da designselskapet These Ways og teknologiselskapet Sonat kastet loss med hele Bergens havnæring parat på dekk og skipssekken full av disruptive dialoger. Bergen har gått inn i årets våryr-modus og solen titter akkurat nok frem til at vi...

Dypdykk under One Ocean Week!

I en tid preget av rask utvikling og miljømessige utfordringer, ser vi frem til flere kvantesprang innen innovasjon og bærekraft i havnæringene. Dette kommer tydelig til uttrykk under One Ocean Week når vår regions største selskaper entrer scenen. Sammen gjennomfører...

Skal vi holde deg oppdatert?