Vi går for WOW!

by | Mar 10, 2020

Vi går for WOW!

by Mar 10, 2020

Noen kunder er litt modigere enn andre. Vi har over tid vært så heldige å jobbe sammen med boligbyggelaget BOB. De nøyer seg ikke med å digitalisere analoge tjenester. Sammen designer vi fremtidens WOW-øyeblikk for BOB sine medlemmer.

Visjon på misjon: Helena Torkelsen Sævareid, markedsrådgiver hos BOB holder en flammende tale for et nytt konsept.

 

Visjonsworkshop…

Forrige uke kjørte vi en visjonsworkshop med nøkkelpersoner fra Forretningsområde Medlem og Kommunikasjon i BOB. I første del gikk vi bredt ut og tenkte høyt og modig om drømmesituasjonen. Hvis alt er mulig : Hvilke fordeler og tjenester skal BOB tilby deg som medlem? Uten å røpe detaljer kan vi si at medlemmenes ønsker og sosial bærekraft er noe vi alle heier på.

…og inn for landing

Men drømmer er kun nyttige om de også kan realiseres. Siste del av workshoppen fokuserte vi derfor på hva vi faktisk tror vi kan gjennomføre de neste ukene og tegnet det ut i vårt Drømmekart.

For BOB medlemmer er det bare å feste setebeltene og glede seg til det som vil komme. Allerede denne våren dukker det forhåpentligvis opp et WOW-øyeblikk når BOB slipper sin nye app – med fokus på nettopp deg som medlem.

– Brukerne først, maner Roger Wessel, IT-sjef i BOB

Hele teamet inkluderes. Erik, Linn, Anders, Liv Judit, Anna Silje, Roger og Helena velger emojier for å visualisere sin meninger om BOBs medlemsfordeler før og etter workshoppen.

Våre arrangementer

Siste nytt

Dypdykk under One Ocean Week!

I en tid preget av rask utvikling og miljømessige utfordringer, ser vi frem til flere kvantesprang innen innovasjon og bærekraft i havnæringene. Dette kommer tydelig til uttrykk under One Ocean Week når vår regions største selskaper entrer scenen. Sammen gjennomfører...

Faglig påfyll og meningsutveksling

Innimellom alle prosjekter rydder vi også plass til faglig påfyll. Torsdag 7. mars gjennomførte These Ways årets første in-house fagdag. Når fem designere får velge ut sine hjertesaker og sette dem på dagsorden, strekker tematikken seg fra spill til forskning - til...

Skal vi holde deg oppdatert?