These Ways feirer 5 år!

by | Aug 9, 2024

I en tid der verden forandrer seg raskt og uforutsigbart, er innovasjon mer nødvendig enn noen gang. Dette er bakgrunnen for at These Ways markerer sitt 5-årsjubileum med en storslått feiring den 17. august. Vi har invitert 45 utvalgte gjester til å feire med oss på Christinegaard Hovedgaard.

Vi starter med vinsmaking med Ove fra Ypper før vi og våre gjester får delta på vår faglige del. Hogne Gjersvik som er gründer av These Ways forteller om reisen vi har hatt og hvorfor vi sammen har lykkes disse 5 årene.

Hogne Gjersvik, grûnder av These Ways
Hogne Gjersvik, gründer av These Ways

La festen starte

Men vi liker jo litt wow-faktor så vi arrangerer også en egen musikk-festival samme kveld. Sensommer soul arrangerer vi i samarbeid med legendariske DJ Espen Horne. Det blir musikk fra hele tre scener og Foodtruck fra Godfrey. Denne delen av festen er åpen for hele Bergen og du kan kjøpe billetter på Hoopla.

Dette er en merkedag for oss i These Ways. Jeg er så utrolig stolt over hva vi har klart å skape sammen. Dette er vel verd en skikkelig feiring!

– Hogne Gjersvik, gründer av These Ways

Hvordan innovere i turbulente tider?

Vår egen Dr. Ranvir Rai, Head of Studio i Oslo vil snakke om hvordan vi kan innovere i turbulente tider. Med sin forståelse av innovasjon i komplekse miljøer, vil Dr. Rai dele innsikt om hvordan man kan navigere og innovere i dagens stadig skiftende landskap. 

Dr. Ranvir Rai, Head of Studio i These Ways Oslo

Etter Dr. Rai’s presentasjon følger en engasjerende panelsamtale hvor – Lars Petter AaseKristian Solheim og Louise Korsbæk Sondrup – vil dele sine tanker og erfaringer. Sammen vil de utforske hvordan bedrifter kan utnytte dagens muligheter og håndtere de utfordringene som følger med. Dette blir en unik anledning til å høre fra noen av de mest erfarne og klarsynte aktørene i bransjen.

Om våre paneldeltagre

Lars Petter Aase har bred erfaring fra å jobbe med strategiske prosesser, innovasjon, omstilling, organisasjonskultur, styre-/ledergruppeutvikling og kommunikasjon. Han har over 20 års erfaring som leder, fra ledergrupper og som styremedlem. Lars Petter har ledet en rekke strategiske prosjekter i ulike sektorer. I tillegg er han programleder for den tverrfaglige mastermodulen; Strategisk design for innovasjon – Design Thinking, ved NHH.

Kristian Solheim startet Cutters i 2015, som raskt ble Nordens ledende frisørkjede. Åpnet 140 salonger i 5 land og solgte deler av selskapet til et svensk oppkjøpsfond. Nylig gått av som daglig leder, men sitter fortsatt i styret. Arbeider nå med en bok om erfaringene med Cutters og en ny startup.

Louise Korsbæk Sondrup blir ofte omtalt som en «natural changemaker» og er dedikert til å drive innovasjon og vekst. Hun har over 13 års erfaring fra forretningsutvikling og innovasjon i energibransjen, og har vært med til å skape og skalere flere corporate innovations. Nå starter Louise på en ny reise som selvstendig næringsdrivende, lidenskapelig opptatt av å gjøre en reell forskjell. Louise er opprinnelig fra Danmark, men havnede i Bergen i 2011 på grunn av en svensk mann. 

Våre arrangementer

Siste nytt

Planen – volum 2

I 2023 hadde vi en plan. Her er historien og hvordan det gikk – og hva som er den nye planen 2.0…

Verdens beste Lilly

Lilly Murud er Oslo-flokkens fjerde medlem. Vi sier alltid at hos These Ways "skal man være fink, men ikke tro at man er verdensmester". Her gikk vi på en smell, fordi Lilly faktisk er World Cup vinner i slopestyle. Nå ser vi frem til mer gull i årene som kommer - i...

Tre nøkkelpunkt til bedre produktutvikling

These Ways og Sonat, sammen med våre samarbeidspartnere i Highsoft, TV2, Bulder og Tryg, samlet en flott gjeng med både kjente og ukjente for å dele våre faglige erfaringer knyttet til å skape et miljø for produktutvikling ut i fra norske forhold. Det ble fullt hus...

Skal vi holde deg oppdatert?