Innovasjon gjennom Foresight – Skap en fleksibel strategi for usikre tider

by | Sep 5, 2023

Hva er foresight og hvordan kan det bidra til bedre innovasjonsevne og bedre lønnsomhet?

Strategisk fremsyn (foresight) hjelper ledere å navigere i usikkerhet og kompleksitet gjennom avdekking av endringsmønstre og simulering av potensielle utfall. Det avslører risikoer og farer i nåværende strategier, forbedrer innovasjon og strategi ved å vurdere flere fremtidsscenarioer, og presenterer informerte visjoner for fremtiden som kan lede til nye forretningsmuligheter og økt samfunnsmessig påvirkning.

I denne sesjonen vil These Ways knytte sammen begrepene strategi, innovasjon og foresight, og gi deg en dypere forståelse av hva strategic foresight egentlig er.

Sesjonen holdes av Siv Helen Hesjedal og Hallvard Barca Hjetland. Velkomst og registrering fra kl.08. Det serveres frokost og kaffe.

NØKKELINFORMASJON

Dato: Torsdag 21.09

Tid: kl. 08:30-10.30

Sted: Grieg Gaarden, C Sundt gate 17-19, 5004 Bergen

Pris: Gratis 🥳

Kursholder: Siv Helen Hesjedal og Hallvard Barca Hjetland

Våre arrangementer

Siste nytt

Planen – volum 2

I 2023 hadde vi en plan. Her er historien og hvordan det gikk – og hva som er den nye planen 2.0…

Verdens beste Lilly

Lilly Murud er Oslo-flokkens fjerde medlem. Vi sier alltid at hos These Ways "skal man være fink, men ikke tro at man er verdensmester". Her gikk vi på en smell, fordi Lilly faktisk er World Cup vinner i slopestyle. Nå ser vi frem til mer gull i årene som kommer - i...

Tre nøkkelpunkt til bedre produktutvikling

These Ways og Sonat, sammen med våre samarbeidspartnere i Highsoft, TV2, Bulder og Tryg, samlet en flott gjeng med både kjente og ukjente for å dele våre faglige erfaringer knyttet til å skape et miljø for produktutvikling ut i fra norske forhold. Det ble fullt hus...

Skal vi holde deg oppdatert?