Design Thinking dagen – Havbyen Bergen

by Apr 18, 2023

Vi ser frem til torsdag 20. april kl. 12.30.
Program og påmelding:

Da kommer Solveig Holm fra NCE Seafood Innovation og Bjarte Horn fra Ocean Innovation Norwegian Catapult Centre.

I tillegg stiller vi kvinne og mannsterke fra These Ways for å diskutere og vise frem Design Thinking og designdrevet innovasjon. På scenen har vi også Monica HannestadHallvard Barca HjetlandChristian Leon ChristensenHogne Malum GjersvikVictoria Isern🚀 Jacob Lysgaard og Torstein Utne. Arrangementet er i samarbeid med Design Region Bergen og One Ocean Week.

I samarbeid med One Ocean Week og Design Region Bergen inviterer These Ways til åpen fagdag 20. april i Grieg Gaarden. Her kan du få høre hvordan vi benytter Design Thinking metodikk i praksis. Tematikken vil være i koblingspunktet mellom designdrevet innovasjon og havbyen Bergen – Hvordan kan denne tilnærmingen styrke satsningen på havbyen Bergen? Og den røde tråden er designerens rolle som flokeløser og fasilitator i tverrfaglige team.