These Ways lanserer årets fagprogram

by Jan 24, 2023

For oss i These Ways er det å være helt der oppe, faglig – alfa og omega. Vi skal kunne konkurrere både nasjonalt og internasjonalt. Vi legger derfor mye arbeid ned i å arrangerer egne fagdager i løpet av året. Her tar vi oss selv ut av oppdrag og betaler for deltagelse for faglig påfyll. Vi tror det vil lønne seg over tid. Fornøyde partnere og mer innflytelse hos kundene våre.

I 2023 har vi følgende felles program:

Januar – Design systemer med Brad Frost 2t x 5 Sertifisering for deltagere etter kurs.Februar – These Ways strategisamling, vår

Strategisamlinger for oss selv holder vi to ganger i året.

Mars – Generalforsamling for alle partnere

Målet er at alle mine kollegaer skal vokse og lære noe de ikke kan i 2023. Og ikke minst lære fra seg noe en kollega har nytte av.

– Trond Roar Eide, fagleder i These Ways

April – Åpen fagdag hos These Ways 
– I samarbeid med NHH og Bergen Design Festival HAV (Ocean week)

Bilde: Åpen fagdag igjen med These Ways i april

Mai – Fagdag, trening i konsulent-egenskaper

Vi kjører forskjellige sesjoner som fokusere på våre menneskelige egenskaper, eller konsulent-egenskaper.

• September – These Ways strategisamling, høst

• November – Fagdag Low code/no code til Figma

Egenutvikling og frokostsamlinger
I tillegg til These Ways sitt fellesprogram er det satt av midler til egne kurs og konferanse som er tilpasset egne ønsker og behov.

På toppen av dette har vi også 17 torsdager i løpet av året med “Frokost med flokken” i vårt design Studio. Her deler vi vår erfaring fra prosjekter og drodler over hvordan vi skal gå frem videre.

Frokost med flokken. Hver ansatt presenterer en case ila året.

Totalt sett er vår strategi å ha et levende fagmiljø der vi vokser både faglig og som mennesker. Og årets program vil forhåpentligvis sikrer dette. Og så er det så gøy da!