These Ways søker UX-, tjeneste- og visuell designer.

by Nov 26, 2021

Vi søker flere som oss. En som er flink, men ikke tror en er verdensmester. Du søker kanskje en større flokk der man både tenker på design og DEG som menneske?

Hvem søker vi?
Vi søker nå flere folk som har en kombinasjon av følgende faglige egenskaper: Strategi, forretningsutvikling, coaching, tjenestedesign, konseptutvikling, UX og visuelt design. Vi regner ikke med at du kan alt, men poengter gjerne hvor dine styrker ligger i dette landskapet. I tillegg åpner vi opp dørene for enda en “Rakett-konsulent“. Her ser vi etter en ung kommende stjerne som vi tar opp i vårt rakettprogram over en to-års periode.

For spørsmål eller innsendelse av CV og søknad kontakt oss her:

Hogne Gjersvik
Daglig leder og designer
hogne@theseways.no
mobil: 93 83 60 90

Monica Hannestad
Partner og leder Bærekraft
monica@theseways.no
mobil: 907 54 600

Bilde: Vi jobber tett sammen fra vårt Design Studio midt i Bergen sentrum. Iselin og Hogne diskuterer innsikt og strategi for ny prototype.

Dette tilbyr vi

• Kolleger som genuint bryr seg om deg
• Et veldig sterkt faglig miljø
• Meget gode lønnsbetingelser
• Kjøp av aksjer i These Ways
• Betalte fagdager
• 10ish sosiale samlinger i året
+ en rekke andre goder

Du blir Partner
Hos oss er alle designere partnere. Det vil si at du får kjøpe aksjer i selskapet og være med på å utforme vår strategi og forretningsplan. Her går diskusjonen en kule varmt på Slack og i sofagruppen vår. Akkurat slik vi skal ha det med andre ord.


These What?
Hos oss har en designer uerstattelige evner, som er med å sette premissene for at løsningen blir brukervennlige. Det betyr at du med dine empatiske og kreative antenner går rett inn og definerer kundens nye forretningsstrategi. Selvsagt basert på innsikt, teknologiske rammer og brukerbehov. Deretter bygger vi det som kundene virkelig vil ELSKE å bruke. Vi kaller det “Minimal Lovable Product”. Det kan være en app, et digitalt arbeidsverktøy eller en digital strategi.

Bilde: Vi elsker å henge sammen, også på fritiden. Her inviterte Jacob på hjemmelaget indisk mat på Fløyen.

Flokken vår
Vi i These Ways er en gjeng rause og omtenksomme – men også modige og ambisiøse mennesker. Etter hvert kan vi også si at vi har et meget solid faglig miljø med sterkt fokus på faglig utvikling. Som enkeltindivider er vi fulle av feil – men med evne til å utvikle oss sammen. 

Bakgrunnen vår er tverrfaglig. Ca 50% av oss har jobbet i den klassiske design og reklamebransjen. Vi har to stykker fra NTNU, en fra MiT, Kunsthåndverkskolen, NHH og søren meg også en journalist! Vi ser nemlig etter DET mennesket som kan berike miksen vår. Som utfordrer. Ler og leverer.

Søk da vel!
Hilsen oss i These Ways.

Bildetekst: Vi jobber i skjæringspunktet mellom innsikt, strategi og design. En av aktivitetene vi ofte benytter er Visjons workshop – direkte fra vårt eget War room. Og da må vi ha med både kloke hoder. Og Lego.