Kreativitet & strategi; Velkommen til webinar!

by May 21, 2021

Kreativitet blir ofte sett på som noe veldig mystisk og ugjennomtrengelig — og strategi og struktur som ufortjent firkantet. Hva om de egentlig er to sider av samme sak?

Jacob Lysgaard og Kaya Meby Steen booket seg inn i auditoriet og gjorde en paneldebatt på tomannshånd: Hvordan får kunden mer eierskap over kreative prosesser, og hvordan kan vi bedre forstå utfordringene til kundene? Mens vi venter på innebygget wi-fi i frontalkorteksen, får vi finne andre måter å forstå hverandre på — både oss i slips, og oss i høyhalset genser.

Så smekk opp skjermen, varm kaffen og sjekk inn. Vi lover å by på vidløftige metaforer, praktiske eksempler, kreative gleder, tips&triks! Før du begynner å se, kan du melde din interesse for neste webinar. 🙂