10 ting These Ways har oppnådd siden oppstart.

by Mar 2, 2021

I august 2019 gikk Sonat AS sammen med Hogne Gjersvik, og startet These Ways AS. Visjonen var å etablere et globalt anerkjent designstudio. Målet i første omgang var å bli et ettertraktet valg av arbeidssted for dyktige mennesker i Bergen. Vi skulle ikke “bare” være et UX-byrå. Vi ønsket å komme i posisjon for å løse forretningskritiske, strategiske utfordringer, ved hjelp av Design Thinking metodikk. Eller som vi sier, skape wow-øyeblikk.

– Det er en glede å se at vi klarer å kombinere økonomisk vekst med personlig utvikling og omtanke for helse- og klimautfordringer.

– Hogne Gjersvik, designer og daglig leder

Korte fakta om status i These Ways AS

  • Vi har vokst fra 1 til 9 ansatte midt i en koronapandemi
  • Kapret 16 nye kunder og levert 29 prosjekter
  • Levert 3 helseløsninger sammen med Youwell
  • 7 prosjekter er gjennomført i tverrfaglig team med Sonat og Youwell
  • Sammen med Sonat er vi blitt klimapositive
  • Skapt vårt eget hjem i et nytt design studio i Grieg Gaarden
  • Deltatt på 17 gøye sosiale samlinger. 10 nye er planlagt for 2021.
  • Avholdt 8 interne fag- og strategisamlinger
  • Økt omsetningen fra 1,8M i 2019 til 7,8M i 2020
  • Estimerer en omsetning for 2021 på 15M

Vi er med andre ord godt på vei mot målet. Flokken i Bergen har vokst; nå er vi 9 dyktige mennesker med en gjennomsnittlig bransjeerfaring på 12 år. For oss er det helt naturlig å tenke på de neste 9 vi nå vil ha med oss. Samtidig ser vi til nye byer, både i Norge og utlandet. Kanskje er vi ambisiøse, men vi tror at det å tenke stort og satse høyt, er en god start; og så tillater vi oss heller å feile på veien.