Nå er Trond med på laget!

by Nov 19, 2020

Trond sier han forelsket seg i These Ways for arbeidet byrået legger i lagarbeid og den viktige innsiktsfasen. Setter man sammen tverrfaglige team med kunde og byrå, kan komplekse problemstillinger plutselig bli lettere!

For å lage gode brukeropplevelser, må man først forstå hvilken utfordring brukerne vil løse. Hvilke behov har de, og hvordan kan vi nå dem?  Hvordan skal man ellers lage gode brukeropplevelser om man egentlig ikke kjenner brukerne eller deres behov?

Fra C64 til design
Interessen for design og brukeropplevelser fikk Trond i ungdomstiden med en Commodore 64. Spilling ble fort til programmering, og design av demoer med venner. Programmeringen gikk over til en interesse for design, og studier i grafisk design og visuell kommunikasjon.

En anerkjent UX designer i Bergen
Siden har han arbeidet som ux-designer og konsulent hos Miles og Evry. De siste 20 årene har han vært med på å løse små og store utfordringer innenfor media, bank, forsikring, energi og offentlig forvaltning. Det har blitt utallige brukeropplevelser i flere kanaler for kunder slik som Nordea, Sbanken, Brage Finans, Norwegian, Fiskeridirektoratet — og han har også vært konsulent for flere mediekonsern.

Øye for dramatikk
Trond har flere hobbyer som er nærliggende arbeidet hans. Du kan kanskje se ham i Nordsjøen i full vestlandsstorm for å fotografere knusende bølger slå inn mot vakre berg og klipper. Innimellom blir det også endel dramatiske landskap, solnedganger, og makrobilder. Sjekk ut instagrammen hans for å se noen eksempler!

Krittslikker
Ellers er han ofte å se langs krittlinjen, der han ivrig følger med på barnas keeperredninger eller scoringer. Tidligere var han også med i klubbarbeid og trente flere lag, men nå om dagen holder han seg mest til kameraet.
Så snart vi kommer tilbake til normalen, er han gjerne med på Stadion, en mer eksotisk tur til Camp Nou i Barcelona, eller Anfield og Liverpool.

Men først skal han sammen med resten av gjengen i These Ways inn i et større innsiktsprosjekt. Vi er glad for å ha ham på laget!