Select Page

Nabohjelpen

by Oct 1, 2020

I dag startet Ingrid Stensnes sitt internship hos These Ways. Hun har lenge jobbet med entreprenørskap og innovasjon opp mot barn og unge. Nå har hun kommet til oss for å lære hvordan vi jobber opp mot kunder.

Jeg har i lang tid vært opptatt av design thinking og ulike tilnærminger til innovasjon. Nå gleder jeg meg til å bruke all den kunnskapen jeg har opp mot spennende prosjekter hos These Ways, sier Ingrid.

Hun forteller videre om at hun tidlig la merke til at These Ways var et byrå som virkelig tok design thinking metodikken på alvor og derfor valgte å søke internship her.

Vi deler gjerne av vår kunnskap» sier Hogne Gjersvik, daglig leder hos These Ways. Dette handler jo om å være den gode naboen. Det er kjekt at vi kan dele av vår kunnskap med andre – da deler jo gjerne andre tilbake med oss. Det er slik kompetanseoverføring skjer mellom organisasjoner.

Hogne synes det er spennende å få noen med på laget som kan ha et annet perspektiv på oppdragene de jobber med. – Vi tror at Ingrid har mye å bidra med og gleder oss til å ha henne med på teamet. 

Ingrid har en bakgrunn innen entreprenørskap, produktdesign, pedagogikk og psykologi. Hun arbeider til daglig som rådgiver hos Ungt Entreprenørskap Vestland hvor hun har ansvar for å følge opp unge som starter sine egne bedrifter.