Select Page

Tre grunner til at vi designer eget “lekeland”

by Nov 11, 2019

Vi i These Ways, Sonat og Youwell er på flyttefot. Når vi flytter inn i vårt nye studio i Grieggården 1. første januar er det tre grunner til at vi har gått fra kontorplasser til å designe vårt eget “lekeland”.

 

1. Vi spirer

Vi vokser hurtig og trenger mer plass. These Ways har som målsetning å bli over 20 innovatører i løpet av de neste to årene. Skal vi kunne vokse, ha en funksjonell arbeidsplass og samtidig høy trivsel – må studioet tilrettelegges for dette. En kombinasjon av flyttbare skissevegger, Fat Boys, tribune og store pulter gir oss den fleksibiliteten vi trenger.

 

2. Vi skal inspirere

For å motivere innovatører må vi ha en arbeidsplass som er tilrettelagt for å inspirere oss. Vi har valgt en designstudio-stil som skal fungere som vårt andre hjem.  Grunntanken til vår interiørarkitekt krossoy.com er ikke vanskelig å forstå: Blir vi inspirert, ønsker vi å henge på jobben; som bonus har kundene våre en co-working plass.

3. Vi vinner nye prosjekter

Vi merker en endring i markedet. Våre kunder ønsker i større grad at vi skal drive frem prosjekter for dem v.h.a. Design Thinking metodikk. Til det trenger vi egne war room. Her er hele prosessen visuelt tilgjengelig til enhver tid. Fra strategi, design og prototyping – til maskinlæring og utvikling.  Blant annet skal vi i gang med et større helseprosjekt som vi gleder oss til å jobbe med. Her jobber vi i tverrfaglig team sammen med Sonat og Youwell.

Vi ser frem til fortsettelsen – og ikke minst innflytningsfesten. Sees vi kanskje der?