Select Page

Howdy, Partner!

by Aug 16, 2019

Vi er utrolig fornøyde med å få Kjartan Storli som partner og en del av kjerne-teamet i These Ways. Kjartan er en av gründerne i Sonat Consulting og vil bidra med sin erfaring som Agile Coach i These Ways. Kjartan har en mastergrad i informatikk og en mastergrad i teknologiledelse. Han startet sin karriere som teknolog, men nysgjerrigheten for brukerbehov og prosess har svingt pendelen mot å forbedre arbeidsmetodikk og Design Thinking. Hans drøm er å skape et innovativt og delende miljø som bidrar til utvikling hos kundene, og sammen med nye partnere, skape byens beste arbeidsplass.

Lean playbook og AI I TV 2 

Kjartan har i lengre tid jobbet innen mediabransjen og ser en rivende utvikling når fokuset på brukerbehov og tjenesteinnovasjon blir satt på dagsordenen.

Jeg synes dette er en veldig spennende bransje som står midt i en voldsom omstilling. Arbeidsoppgavene mine er delt mellom å ha ansvar for noen prosjekter samt å bygge en effektiv og kunderettet organisasjon. Her bruker vi metoder som Agile, lean startup og OKR til å skape mest mulig verdi. Det er utrolig givende og krevende å sy sammen disse konseptene til noe som fungerer, sier Kjartan. 

Kjartan mener selv dette er en av de mest spennende periodene han har opplevd i bransjen. Det er det flere grunner til.

For det første merker jeg hvordan innovasjon, både i form av teknologi, metoder og forretningsmodeller nå har fått et enormt fokus. Tydelig syretesting mot kundeverdi helt fra idéfasen gjør at prosjektene blir noe mer enn bare “gode idéer” man slenger ut i markedet og håper at de fungerer.

 

– Det ligger også mange muligheter for å endre balansen mellom man man utvikler selv, og hva man gjør gjennom ulike plattfomer. Og bør man crowd-source noe? Og sist men ikke minst – hva er den optimale balansen mellom menneskelig arbeid og AI?

 

Langs disse aksene finnes det nesten et utømmelig lager av forbedringsmuligheter. Her kan vi hjelpe kundene med å skaffe innsikten som trengs for å forstå kundenes behov, samt bidra i prosessen med å finne de nye gode løsningene. These Ways og Sonat har til sammen en god mix av kunnskap som kan bidra til å løse dette.

Vil bygge byens beste arbeidsplass for innovatører

 

Med Kjartan på teamet er vi et steg nærmere målet for These Ways. Kjartan ønsker å sette sammen flinke folk og la de gjøre det de brenner for – på den måten de selv mener er best. Selvstendighet og ansvar er nøkkelordene for at alle skal blomstre. 

– I tillegg skal vi være åpne, inkluderende og delende. Målet er at alle skal gå hjem fra jobb og føle at de har gjort noe nyttig og samtidig hatt det gøy – i tillegg skal alle få en rettferdig del av verdiskapingen de bidrar til. 

På privaten er Kjartan gift og har to barn som går i barneskolen. Innimellom all kjøringen hit og dit liker han å lese, gå på toppturer og å reise. Slik sett passer det som hånd i hanske – for reisen mot toppen for These Ways har akkurat startet…