Select Page

Noe djervt er på gang…

by May 27, 2019

Vi etablerer nå These Ways (www.theseways.no) sammen med en av de fremste fagpersonene innen innovasjon og design i Bergen.

These Ways er et innovasjon og design studio som levere konsulenttjenester innen Design-led Transformation, tjenestedesign, Agile Coaching, UX og visuell design. Vi mener Design Thinking metodikk er essensielt for å definere en bærekraftig forretningsmodell. Og selvsagt skal vi designe tjenester som brukerne ikke bare KAN bruke – men som de ELSKER å bruke.

Spesialitetene skal være; Design Thinking, Tjenestedesign, Arbeidsplass Design, UX design, Visuelt Design, Agile Coaching, Design-led Transformation.

Tradisjonelt er det økonomiutdannede konsulenter som har fått innpass hos toppledelsen hos våre kunder og som har hatt muligheten til utføre rådgivning innen forretningsstrategi. Med fremveksten av Design Thinking og anerkjennelsen av empatisk innsikt som den viktigste forretningsdriveren har både kunder og konsulenter omfavnet denne tilnærmingen, kunnskapen og kompetansen. Bak denne teoretiske tilnærmingen oppstår det nå et vakuum i praktisk tilnærming.

These Ways

These ways er nå etablert sammen med en av de fremste fagpersonene på vestlandet innen innovasjon og design.

These Ways er et innovasjon og design studio som levere konsulenttjenester innen Design-led Transformation, tjenestedesign, Agile Coaching, UX og visuell design. Vi mener Design Thinking metodikk er essensielt for å definere en bærekraftig forretningsmodell. Og selvsagt skal vi designe tjenester som brukerne ikke bare KAN bruke – men som de ELSKER å bruke.

Spesialitetene skal være; Design Thinking, Tjenestedesign, Arbeidsplass Design, UX design, Visuelt Design, Agile Coaching, Design-led Transformation.

Tradisjonelt er det økonomiutdannede konsulenter som har fått innpass hos toppledelsen hos våre kunder og som har hatt muligheten til utføre rådgivning innen forretningsstrategi. Med fremveksten av Design Thinking og anerkjennelsen av empatisk innsikt som den viktigste forretningsdriveren har både kunder og konsulenter omfavnet denne tilnærmingen, kunnskapen og kompetansen. Bak denne teoretiske tilnærmingen oppstår det nå et vakuum i praktisk tilnærming.

Dette hullet skal These Ways fylle med empatisk tilnærming til teknologi, praktisk erfaring fra UX og forretningsforståelse. 

 

Med These Ways skal vi skape et sterkt fagmiljø med mennesker som har design som livsstil og som ønsker å eie sin egen arbeidsplass, definere tidsriktige verdier og jobbe med utviklende og spennende prosjekt,

Vi ønsker å være kjent for at vi har:

• Et inspirerende Beta Business miljø
• En bedriftskultur basert på innovatørers behov
• Faglig samarbeid med høyt anerkjent teknologimiljø
• These Nights. Et bredt sosialt tilbud som spenner fra gin og strikking til yoga og jazz
• En sosialt ansvarlig arbeidsplass, med egne non-profit prosjekt

Med Sonat på laget har These Ways allerede et bredt kundegrunnlag hvor tjenestene allerede i dag er etterspurt. Vi ser et stort potensial innen markeder som; helse, kommune, offentlig forvaltning, bank, forsikring, media, energi og industri.