Kurs og aktiviteter

Flokken sitter på mye kunnskap innenfor sosial bærekraft, strategi og brukerfokus, med en delt lidenskap for Design Thinking som vi ønsker å dele. Derfor tilbyr vi nå kurs, seminarer, workshops og konferanser innen innsikt, strategi og design.

Innovasjon gjennom Foresight – Skap en fleksibel strategi for usikre tider

Fysisk i Bergen 21. september

Strategisk fremsyn (foresight) hjelper ledere å navigere i usikkerhet og kompleksitet gjennom avdekking av endringsmønstre og simulering av potensielle utfall.

I denne sesjonen vil These Ways knytte sammen begrepene strategi, innovasjon og foresight, og gi deg en dypere forståelse av hva strategic foresight egentlig er.

Lær Figma til fingerspissene

Både digitalt 14. september og fysisk i Bergen 22. september

Et kurs for deg som ønsker å bli et hakk eller to bedre i Figma, og som gjerne kan litt fra før. Sammen med Ingfrid vil du i løpet av én dag lære å lage et bittelite nettsted med ditt eget bittelille designsystem.

Auto layout? Components? Text styles? Constraints? Interactive components? Ringer det noen bjeller? Er du litt usikker på hva det er og hvordan det brukes? Da er dette kurset perfekt for deg!

Tidligere kurs og aktiviteter

Design Thinking dagen – Havbyen Bergen

Sted: Bergen  –  Dato: 20. april 

I samarbeid med One Ocean Week og Design Region Bergen inviterer These Ways til åpen fagdag 20. april i Grieg Gaarden. Her kan du få høre hvordan vi benytter Design Thinking metodikk i praksis. Tematikken vil være i koblingspunktet mellom designdrevet innovasjon og havbyen Bergen – Hvordan kan denne tilnærmingen styrke satsningen på havbyen Bergen? Og den røde tråden er designerens rolle som flokeløser og fasilitator i tverrfaglige team.