Verdens beste Lilly

by | Jul 3, 2024

Lilly Murud er Oslo-flokkens fjerde medlem. Vi sier alltid at hos These Ways “skal man være fink, men ikke tro at man er verdensmester”. Her gikk vi på en smell, fordi Lilly faktisk er World Cup vinner i slopestyle. Nå ser vi frem til mer gull i årene som kommer – i øvelsen tjenestedesign.

Lite visste Lilly at tjenestedesign skulle bli hennes nye lidenskap da hun fikk vite at hun hadde kommet inn på en helt ny bachelorgrad ved Høyskolen Kristiania tilbake i 2018. Det var ikke gitt at denne retningen skulle bli Lillys vei da hun satt og vurderte studieretninger. Som en tidligere skikjører var planen egentlig å bli brannkonstabel. Tjenestedesign var bare en plan B, men Lilly ble altså trollbundet etter første forelesning og har ikke sett seg tilbake siden.

Ekstra gøy var det at Lillys første møte med tjenestedesign også var hennes første møte med Ranvir Rai, Head of Oslo hos These Ways.

– Det er utrolig inspirerende at jeg nå har fått muligheten til å arbeide sammen med ham og resten av den flinke flokken her i These Ways, sier Lilly. Det å kunne arbeide som tjenestedesigner minner meg mye om min tid som skikjører, hvor de gode opplevelsene var det som drev meg til å fortsette. Å skape slike opplevelser for andre gjennom tjenestedesign gir meg den samme gleden og motivasjonen. Jeg opplever det som en utømmelig arena for utvikling.

Lilly har imponert meg helt siden jeg møtte henne som foreleser ved Høyskolen Kristiania. Hennes bakgrunn som tidligere World Cup vinner i slopestyle reflekteres tydelig i hennes arbeidsdisiplin og dedikasjon som tjenestedesigner. I tillegg er det veldig gøy å jobbe sammen med henne, og jeg gleder meg til å følge hennes utvikling videre!

Ranvir rai

Fart og spenning

Som person elsker Lilly fart og spenning, derfor er konsulentrollen et naturlig valg. Å lære mye på kort tid er motiverende. Det er noe spennende i det å arbeide med ulike kunder, bransjer og problemstillinger som bygger verdifulle erfaringer, sier Lilly.

For å koble av, tilbringer jeg Lilly mye tid ute i naturen. Det er hennes helårige treningsarena, enten det gjelder løping, sykling, ski eller større ekspedisjoner.

Våre arrangementer

Siste nytt

These Ways feirer 5 år!

These Ways feirer 5 år

I en tid der verden forandrer seg raskt og uforutsigbart, er innovasjon mer nødvendig enn noen gang. Dette er bakgrunnen for at These Ways markerer sitt 5-årsjubileum med en storslått feiring den 17. august. Vi har invitert 45 utvalgte gjester til å feire med oss på Christinegaard Hovedgaard.

Planen – volum 2

I 2023 hadde vi en plan. Her er historien og hvordan det gikk – og hva som er den nye planen 2.0…

Tre nøkkelpunkt til bedre produktutvikling

These Ways og Sonat, sammen med våre samarbeidspartnere i Highsoft, TV2, Bulder og Tryg, samlet en flott gjeng med både kjente og ukjente for å dele våre faglige erfaringer knyttet til å skape et miljø for produktutvikling ut i fra norske forhold. Det ble fullt hus...

Skal vi holde deg oppdatert?