Redebyggeren

by | Oct 25, 2022

Espen er det siste spennende tilskuddet til flokken i These Ways. En allsidig designer med bakgrunn fra både Kybernetikk, robotikk og spilldesign. Men først og fremst er han opptatt av mennesker rundt seg.

– Jeg tenker på meg selv som en familiemann som ønsker å være varm og hjelpsom med dem rundt meg. Om det er å bygge om vårt gamle hus eller skape god stemning i teamet så handler det for meg om å bygge reder, forteller Espen.

Men Espen er også en allsidig og engasjert designer som brenner for å skape gode brukeropplevelser og finne helhetlige løsninger på komplekse utfordringer. 

– Jeg tror min kone ser at at jeg trenger utfordringer. Hun forteller at jeg går litt i zombie-modus om jeg ikke har nok ting som skal løses, humrer Espen.

I These Ways fant jeg et tverrfaglig fagmiljø som er opptatt av å dele med hverandre og som kan utfordre. Det er rett og slett et miljø som bruker design riktig, og det er veldig attraktivt.

Espen strømme

Hva er problemet?

Det er ofte det første Espen Strømme spør seg selv både privat og på jobb.

– Jeg er genuint opptatt av å forstå hva det egentlige problemet er. Først da kan vi stille riktig diagnose og løse noe som mennesker sliter med.

Og bakgrunnen til Espen setter han greit i stand til både å løse praktiske og teoretiske utfordringer. Med sivilingeniørgrad innen Industriell Design og bred erfaring innen UX, interaksjonsdesign og tjenestedesign, kan Espen bidra i og fasilitere designprosesser fra idègenerering til implementering og leveranse.

Eller til å prosjektere familiens nye terrasse – og konstruere den selv.

Espen er en utrolig fin type. Intelligent og omsorgsfull. Rett og slett en stor glede å få han med i flokken vår.

Hogne Gjersvik

Hvorfor These Ways?

Når Espen skulle ta steget fra lead designer i spillselskapet DirtyBit var han aldri tvil.

– I These Ways fant jeg et tverrfaglig fagmiljø som er opptatt av å dele med hverandre og som kan utfordre. Det er rett og slett et miljø som bruker design riktig, og det er veldig attraktivt.

– Å være partner i These Ways trigger meg fordi jeg kan få bidra med å utvikle selskapets strategi og verdier. Og ikke minst tilliten jeg blir gitt til selv å løse kundens problemer uten mikro-management.

Så da har redebyggeren gått inn for landing. Og vi gleder oss til å se hva Espen skal bygge, både i flokken og for familien sin på Sotra.

Våre arrangementer

Siste nytt

Dypdykk under One Ocean Week!

I en tid preget av rask utvikling og miljømessige utfordringer, ser vi frem til flere kvantesprang innen innovasjon og bærekraft i havnæringene. Dette kommer tydelig til uttrykk under One Ocean Week når vår regions største selskaper entrer scenen. Sammen gjennomfører...

Faglig påfyll og meningsutveksling

Innimellom alle prosjekter rydder vi også plass til faglig påfyll. Torsdag 7. mars gjennomførte These Ways årets første in-house fagdag. Når fem designere får velge ut sine hjertesaker og sette dem på dagsorden, strekker tematikken seg fra spill til forskning - til...

Skal vi holde deg oppdatert?