Møt Linda, flokkens nyeste tilskudd i Oslo

by | May 31, 2024

Linda Haugen er det tredje medlemmet av Oslo-flokken. Hun er en samfunnsengasjert designpotet som trives best under UX-hatten.

Linda har jobbet mange år i mediebransjen, først som journalist og senere som designer og fagansvarlig. 

– Da jeg fikk høre om UX, som betyr å designe for brukervennlighet, skjønte jeg at det ville være perfekt for meg. Jeg synes det er givende å bli kjent med mennesker og løse problemer.

Linda mener designere har et stort ansvar for å fokusere på brukere tidlig i prosesser.

– Det nytter ikke med brannslukking på målstreken, inkluderende design må skje i alle ledd av en utviklingsprosess. De som er gode på dette vinner både markeder og priser. Jeg blir blant annet veldig inspirert av å følge casene som presenteres via DOGA.

Viktige prosjekter

Som en del av These Ways får hun mulighet til å gjøre verden til et litt bedre sted, sammen med dyktige kolleger og mange spennende kunder. 

– I These Ways fant jeg en usnobbete gjeng som setter design og kontinuerlig læring i førersetet. Jeg er skikkelig imponert over prosjektene de har levert hittil og gleder meg til å være med på fortsettelsen.

Linda har imponert oss fra dag 1, med sin fagbakgrunn, erfaring og varme personlighet. Det var rett og slett en no-brainer å ansette henne som del av flokken vår som nå har startet i Oslo. Vi gleder oss stort til å jobbe videre med henne framover!

Ranvir rai, Head of Studio Oslo

Konsulent-tilværelsen er ikke ukjent. Etter masterstudiene ved NTNU i Trondheim gikk ferden videre til Itera i Oslo. De siste årene har Linda jobbet som designer og fagansvarlig i Amedia, landets største utgiver av redaksjonelle medier. 

– Jeg har vært heldig som har fått mye ansvar i ulike roller. Det jeg liker best med UX er variasjonen og å se ting i en større sammenheng. Metodikken må alltid tilpasses til problemet som skal løses, aller helst i tverrfaglig samarbeid.

Hun melder seg gjerne på kurs eller fagkvelder for å holde seg faglig oppdatert.

– I Oslo er det enkelt å bli kjent på tvers av miljøer. Jeg heier på alle som inviterer og deler på MeetUps eller konferanser, og folka bak UX Norge som hjelper oss å følge med. 

Trives i skogen

Linda vokste opp i Snertingdal, halvannen time nord for Oslo. Hun og samboeren er glade i naturen og har bosatt seg tett inntil Lillomarka på Grorud. Fritiden tilbringes med venner og familie, aller helst utendørs.

– Vi har alle muligheter med både t-bane, badevann og lysløype i gangavstand. Jeg fant igjen skigleden da vi flyttet opp hit etter noen år i Oslo sentrum.

Våre arrangementer

Siste nytt

These Ways feirer 5 år!

These Ways feirer 5 år

I en tid der verden forandrer seg raskt og uforutsigbart, er innovasjon mer nødvendig enn noen gang. Dette er bakgrunnen for at These Ways markerer sitt 5-årsjubileum med en storslått feiring den 17. august. Vi har invitert 45 utvalgte gjester til å feire med oss på Christinegaard Hovedgaard.

Planen – volum 2

I 2023 hadde vi en plan. Her er historien og hvordan det gikk – og hva som er den nye planen 2.0…

Verdens beste Lilly

Lilly Murud er Oslo-flokkens fjerde medlem. Vi sier alltid at hos These Ways "skal man være fink, men ikke tro at man er verdensmester". Her gikk vi på en smell, fordi Lilly faktisk er World Cup vinner i slopestyle. Nå ser vi frem til mer gull i årene som kommer - i...

Skal vi holde deg oppdatert?