Lær Figma til fingerspissene

by | Aug 21, 2023

Hvem er kurset for?

Et kurs for deg som ønsker å bli et hakk eller to bedre i Figma, og som gjerne kan litt fra før. Sammen med Ingfrid vil du i løpet av én dag lære å lage et bittelite nettsted med ditt eget bittelille designsystem.

Auto layout? Components? Text styles? Constraints? Interactive components? Ringer det noen bjeller? Er du litt usikker på hva det er og hvordan det brukes? Da er dette kurset perfekt for deg!

Kurset er for de som har tatt i bruk Figma eller tilsvarende programmer tidligere, men erfaringsvis får nybegynnere også mye ut av kurset. Det er også tid til individuell oppfølging underveis, tilgjengelige ressurser til videre læring, og muligheter for å stille spørsmål underveis.

NØKKELINFORMASJON

Dato: Både digitalt 14. september og fysisk i Bergen 22. september

Tid: kl. 09:00-15.00

Sted: Digitalt den 14. september

Sted: Fysisk i Bergen 22. september i Grieg Gaarden, C Sundt gate 17

Pris: Digitalt 3 615,- og Fysisk 4 615,-

Kursholder: Ingfrid Daland Næss

LITT OM KURSHOLDER

Ingfrid Daland Næss er en skikkelig Figma-fixer. Hun har en unik lidenskap for alt som har med Figma å gjøre, og hennes evne til å løse komplekse designutfordringer er en inspirasjon i seg selv. Med utallige timer i Figma har Ingfrid ikke bare blitt en mester i å navigere verktøyet, men hun har også bygget designsystemer for anerkjente merkevarer som Easee, Lyse og Altibox.

Ingfrid har allerede hjulpet en rekke kunder med å beherske Figma-verktøyet. Vi kan jo også nevne at folk fra Statens Vegvesen, Gnist, Webstep, Sonat, Min SiS med flere har deltatt på tidligere Figma-kurs. Hennes engasjement strekker seg utover praktisk design – hun har også erfaring som foredragsholder innen Design-drevet innovasjon ved NTNU i Ålesund.

Dette kurset er en nydelig sjanse til å lære fra en ekte pioner innen Figma og designverdenen!

✅ Husk å ta med Mac/PC!

Ta kontakt med Ingfrid på ingfrid@theseways.no hvis du har noen spørsmål.

Godt og nyttig kurs i Figma. Eg har brukt kunnskapen allereie dagen etter, og trur det vert ryddigare og meir strukturerte Figma-filer framover.

Figma-kurset var utrolig nyttig for meg. Jeg har brukt Figma mye, men aldri fått en skikkelig opplæring av det. Jeg lærte mange gode tips for å bruke Figma mer effektiv, pluss nye ferdigheter i komponenter, auto-layout, og prototyping. 

Flott kurs! Mye å lære på kort tid for en som ikke kjenner programmet fra før, men superbra å gjennomgå så mange nyttige funksjoner på bare noen timer.

Våre arrangementer

Siste nytt

Møt Linda, flokkens nyeste tilskudd i Oslo

Linda Haugen er det tredje medlemmet av Oslo-flokken. Hun er en samfunnsengasjert designpotet som trives best under UX-hatten. Linda har jobbet mange år i mediebransjen, først som journalist og senere som designer og fagansvarlig.  – Da jeg fikk høre om UX, som...

Fullt hus, nei skip – og radikalt engasjerende

Det var meget god stemning da designselskapet These Ways og teknologiselskapet Sonat kastet loss med hele Bergens havnæring parat på dekk og skipssekken full av disruptive dialoger. Bergen har gått inn i årets våryr-modus og solen titter akkurat nok frem til at vi...

Skal vi holde deg oppdatert?