Vi elsker å dele og diskutere

by | Nov 26, 2021

Innimellom spennende prosjekter elsker vi å dele kunnskap og reflektere rundt Design Thinking. Hva funket og hva kan vi gjøre bedre neste gang?

Denne uken har Monica Hannestad holdt foredrag for Design Region Bergen om livsviktig design. Her viste vi konkrete løsninger på helseproblemer for Ungdom med angst for Bergen Kommune, Søvnløshet hos Spedbarn for RBUP og Spiseforstyrrelser for ROS.

I tillegg arrangerte Hogne Malum Gjersvik og Trond Roar Eide fagdag for These Ways og Sonat AS . 🥳 Vi var innom både hvordan man utfører en design sprint, effekten av visjons workshop, agile coaching, Bara Eiendom sin mye app og brukertesting for Equinor.

Våre arrangementer

Siste nytt

Fullt hus, nei skip – og radikalt engasjerende

Det var meget god stemning da designselskapet These Ways og teknologiselskapet Sonat kastet loss med hele Bergens havnæring parat på dekk og skipssekken full av disruptive dialoger. Bergen har gått inn i årets våryr-modus og solen titter akkurat nok frem til at vi...

Dypdykk under One Ocean Week!

I en tid preget av rask utvikling og miljømessige utfordringer, ser vi frem til flere kvantesprang innen innovasjon og bærekraft i havnæringene. Dette kommer tydelig til uttrykk under One Ocean Week når vår regions største selskaper entrer scenen. Sammen gjennomfører...

Skal vi holde deg oppdatert?