Jeg gleder meg!

by Feb 22, 2021

Et nytt og fargerikt tilskudd er på plass i These Ways-flokken; Kristine Mendonça (uttales Mendånsa). Hun er idérik, engasjert og tar med seg en stor dose empati og mye lekenhet inn i til oss i flokken.

Kristine har bred erfaring som designer, og begynte som kreatør i reklamebransjen etter at hun var ferdig med bachelorgraden sin. I løpet av karrieren har hun også jobbet som designkonsulent i IT-bransjen, smakt på gründertilværelsen med en tech-startup, jobbet som frilansdesigner og in-house designer. Hun har også kurset seg innen forretningsutvikling, fullført en 2-årig yogautdannelse og har undervist yoga for både voksne og barn. 

– These Ways er en gjeng kjekke mennesker som holder et veldig høyt faglig nivå. Sammen skal vi skape gode brukeropplevelser og løse ekte problemer, og det gleder jeg meg til!

– Kristine Mendonça

Kristine har et mindset som matcher vårt, og mener at godt innsiktsarbeid og helhetstankegang danner grunnlaget for de verdifulle og levedyktige løsningene.

Hun brenner for å skape gode verktøy som øker menneskers livskvalitet. Blant annet har hun designet og testet verktøy som gir barn en økt følelse av livsmestring. Shoppingkort gjør handleturen på Rema 1000 til en lærerik opplevelse, hvor barnet selv deltar og føler seg inkludert. En annen løsning inkluderer en virtuell yogainstruktør som med sin lekne appell viser vanskelige og kjedelig yogaøvelser, og får barn til å delta med stor innlevelse.

Full pott! Med spillifisering og den virtuelle yogainstruktøren “Bha” fullførte 100% av testbrukerne (92 skole- og barnehagebarn) yogasekvensenen for styrket selvtillit. “Bha” fikk også barna til å ligge flatt på gulvet, stille med lukkede øyne, gjennom en guidet meditasjon. Kristine står bak hele konseptet.

– Det var sånn 1-2-3-solgt!
Jeg gleder meg over at Kristine valgte vår flokk. Hun er en veldig dyktig og erfaren designer som vi tror vil sette standarden. Og da mener jeg både i Sketch og på Yogamatten vår.

– Hogne Gjersvik, daglig leder i These Ways

Kristine er en leken livsnyter som setter pris på det enkle sammen med familie og venner. En helt vanlig dag i Kristines liv begynner kl.05, da rekker hun yoga og meditasjon før de tre barna hennes står opp og lager et herlig sirkus. Hun leker seg gjennom dagene, og finner på mye tøys og tull sammen med familien. Hvis tiden strekker til, ser hun gjerne en japansk animasjon eller leser en god tegneserie mens hun tar seg et glass amarone.

Kristine og minstemann chiller og lader batteriene på fjellet. Få ting er så meditativt som sprakingen fra bålpannen og frisk fjelluft!