Select Page

Victoria fra These Ways – kåret til en av topp 50 tech-kvinner 2021!

by Mar 8, 2021

Vi er så stolte over å kunne dele nyheten om at Vitoria Isern fra flokken i These Ways, i dag er kåret til en de 50 fremste kvinnene i teknologi-bransjen i Norge!

Det å løfte frem rollemodeller er et viktig arbeid for å inspirere flere til å ta steget inn i tech-bransjen. Gratulerer til alle vinnerne  👏 #50techkvinner

–Det er utrolig stas å bli plukket ut som en av Norges 50 fremste up and coming techkvinner for 2021!  Jeg tror at kåringen kommer som et resultat av spennende prosjekter og samarbeid med dyktige kolleger, som akkurat som meg, brenner for å skape gode løsninger for kundene våre – for ikke å snakke om deres kunder. 

– Victoria Isern, These Ways

Fakta om Abelia kåringen

Oslo, 8. mars 2021 — For femte året på rad kårer Abelia og ODA-Nettverk Norges 50 fremste tech-kvinner. Formålet med kåringen er å løfte frem talenter og gode forbilder som kan inspirere flere kvinner til å velge teknologi. 

–  Koronakrisen har vist oss enda tydeligere at vi trenger alle gode krefter til å de store utfordringene som vi som samfunn møter. Både kvinner og menn er dagens og morgendagens problemløsere, men fremdeles er det langt flere menn enn kvinner som jobber i denne bransjen. Dette er også hovedmotivasjonen til at Abelia og ODA vil inspirere og motivere enda flere kvinner til å velge yrker innenfor teknologi, sier Øystein Eriksen Søreide, leder av juryen og administrerende direktør i Abelia.

Hele listen finner du etterhvert her: https://www.abelia.no/50techkvinner