Select Page

Victoria er klar for ny topptur med These Ways!

by Dec 17, 2019

Victoria Isern er et spennende tilskudd til These Ways familien og vår nyeste partner fra 1. desember 2019. Mens hun studerte på NTNU fikk hun tid til å prøve seg som gründer og prototypet blant annet innovative skistøvler for toppturer. Victoria er den som ler høyest og smiler bredest i These Ways studioet.

Kanskje er det fordi hun ser på livet som en rekke av spennende utfordringer som skal testes, prototypes og løses mens man har det artig? Victoria mener at innovasjon skjer best i krysningspunktet mellom brukerinnsikt, ny teknologi og det ukjente, og selv brenner hun for å skape i dette feltet.

Hun ser på seg selv som en nysgjerrig endringsagent med sans for raske eksperimenter og prototyper. Spør du Victoria skal en god løsning skape begeistring for bruker, både funksjonelt og visuelt.


Fra NTNU – via CERN og California…

Victoria har bakgrunn som forretningsutvikler, gründer og sivilingeniør fra NTNUs Entreprenørskole, samt Industriell økonomi og teknologiledelse på NTNU. Hun har jobbet med innovasjon og entreprenørskap på CERN i Geneve, og med Design Thinking hos designstudioet Montaag i Berkeley California. I tillegg til hennes internasjonale arbeidserfaring har Victoria også studert i New Zealand, USA, og England.

Ski & shipping

Victoria kommer fra en stilling som forretningsutvikler i VIS (tidligere Bergen Teknologioverføring) i Bergen. Der jobbet hun med kommersialisering av teknologi fra Universitetet i Bergen, Høgskulen på Vestlandet og Helse Bergen. Victorias prosjektportefølje fra VIS inkluderer blant annet teknologi for å minimere metanutslipp fra shipping, utstyr og software for å diagnostisere luftveisproblemer under trening, utvikling av en innovasjonstjeneste for oppdrettere, samt nanoteknologi for antiising- og diamantmarkedet.

Utenom jobb er Victoria – selvsagt – en lidenskapelig frikjører som elsker å stå på ski. Favoritten er dyp pudder ned bratte vestlandsfjell.